Άρθρα

Ηλεκτρολόγος Σαλαμίνα | Βασίλειος Θεοφιλόπουλος

Ηλεκτρολόγος Σαλαμίνα
Hλεκτρολόγος Σαλαμίνα, ο ηλεκτρολόγος της γειτονιά σας, με τις οικονομικότερες τιμές στην αγορά και ποιότητα στην εργασία. Πάντα στο πλευρό του πελάτη 24 ώρες το 24ωρο με εγγύηση και αξιοπίστία εδώ και χρόνια.

Από τα Αμπελάκια και τα Σελήνια μέχρι το Στενό και από το Τσάμι μέχρι την Κακή Βίγλα, o Βασίλειος Θεοφιλόπουλος εξυπηρετεί σε ολόκληρη τη Σαλαμίνα, ενώ κάθε ανάγκη από πλευράς πελάτη είναι ο μοναδικός του στόχος κάθε φορά. Με σωστή συνεννόηση και συνεργασία, ο πελάτης ενημερώνεται πάντα για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν το έργο κι έτσι, παράλληλα με την εργατικότητα, την ευγένεια και την οργάνωση δημιουργείται μια σχέση εμπιστοσύνης.

Βασικός παράγοντας και φιλοσοφία του είναι η ασφάλεια τόσο της εγκατάστασης και κατ’ επέκταση του καταναλωτή.  Αναλαμβάνει τη μελέτη, υλοποιήση και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων ιδιωτικών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Παρεχώμενες υπηρεσίες:

  • Μελέτες και εγκαταστάσεις φωτισμού και φωτισμού led, θυροτηλεφώνων, θυροτηλεοράσεων, συνερμών και καμερών ασφαλείας.
  • Μελέτες και εφαρμογές για ένα «Έξυπνο Σπίτι» αλλά και «Ασύρματο Έλεγχο» καθώς και υπόλοιπες μελέτες εξοικονόμησης Ενέργειας Επαγγελματικών Χώρων.
  • Ανίχνευση και επίλυση ηλεκτρολογικών βλαβών.
  • Έκδοση Νέων Πιστοποιητικών ΔΕΗ / Υπεύθυνης Δήλωσης Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου (ΥΔΕ).
  • Μελέτη και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ηλεκτρικής θέρμανσης, ενώ εξυπηρετούμε για την εγκατάσταση κεραιών και δορυφορικών συστημάτων.

Η ομάδα της AdSol σας εύχεται καλή επιτυχία

Κωνταντίνος Ρούπας

Σύμβουλος Marketing / Επιχειρήσεων

Σχετικά με τον συντάκτη

mm

Marketing Consultant | Ad Solutions | AdSol

Η συγγραφή περιεχομένου για ένα site και ένα κείμενο είναι ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την επιτυχία του. Το κείμενο πρέπει να περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, να είναι ενδιαφέρον προς ανάγνωση και η μαγική λέξη για έναν κειμενογράφο είναι: Απλότητα.

Προσθέστε σχόλιο

Πάτησε εδώ για να σχολιάσεις

Φθηνές ασφάλειες

Φορτοταξί – Μικρομεταφορές

Κομμωτήριο σκύλων

Ελληνοβρετανικό νηπιαγωγείο

Μουσικό μεζεδοπωλείο

Μαθήματα μπουζουκιού

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Απολυμάνσεις – απεντομώσεις

Αποθηκεύσεις οικοσκευών

Κτήμα Γάμου

Μαθήματα αρχαίων Ελληνικών

Καθαρισμοί τζακιών

Νυφικά φορέματα