Άρθρα

Σκόνδρας Νικόλαος | Λογιστικό γραφείο Παγκράτι

Λογιστικό γραφείο Παγκράτι
Σε μια εποχή που οι νόμοι κι οι διατάξεις στο φορολογικό πεδίο (μάχης) αλλάζουν συνεχώς, γίνονται πιο περίπλοκοι και κυρίως, στέκουν σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι του μικρομεσαίου ιδιώτη ή/και επιχειρηματία, χρειάζεσαι κάποιον δίπλα σου να σε στηρίξει.

Με ανθρώπινο πρόσωπο αλλά και την απαραίτητη υψηλού επιπέδου εξειδίκευση, ο Νικόλαος Σκόνδρας και το λογιστικό γραφείο TS2, εγγυάται την ασφάλεια που όλοι χρειαζόμαστε ενώ είναι σε θέση να προσαρμόζεται στις οικονομικές εξελίξεις και να παρέχει ολοκληρωμένες λογιστικές, μισθολογικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες σε Φυσικά και Νομικά Πρόσωπα. Λογιστικο γραφειο Παγκρατι

Πέρα απ’ τη φοροτεχνική κάλυψη, ο Νικόλαος Σκόνδρας σας ενημερώνει άμεσα κι έγκυρα, για οτιδήποτε λογιστικό – φοροτεχνικό θέμα αφορά τις δραστηριότητές σας. Είτε για να συμβάλλει θετικά στην ανάπτυξή, είτε για να σας προστατέψει από λάθος κινήσεις.

Β.Λάσκου 31 & Ιφικράτους 47, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, Αθήνα 11633

210 7608000

Λογιστικό γραφείο Παγκράτι

 

Καλή επιτυχία!

Κωνσταντίνος Ρούπας – Παναγιώτης Φραγκούλης

Σχετικά με τον συντάκτη

mm

Marketing Consultant | Ad Solutions | AdSol

Η συγγραφή περιεχομένου για ένα site και ένα κείμενο είναι ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την επιτυχία του. Το κείμενο πρέπει να περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, να είναι ενδιαφέρον προς ανάγνωση και η μαγική λέξη για έναν κειμενογράφο είναι: Απλότητα.

Προσθέστε σχόλιο

Πάτησε εδώ για να σχολιάσεις

Φθηνές ασφάλειες

Φορτοταξί – Μικρομεταφορές

Κομμωτήριο σκύλων

Ελληνοβρετανικό νηπιαγωγείο

Μουσικό μεζεδοπωλείο

Μαθήματα μπουζουκιού

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Απολυμάνσεις – απεντομώσεις

Αποθηκεύσεις οικοσκευών

Κτήμα Γάμου

Μαθήματα αρχαίων Ελληνικών

Καθαρισμοί τζακιών

Νυφικά φορέματα