Άρθρα

Μαγικό Πεφταστέρι | Εκεί που οι ευχές των παιδιών γίνονται χρώμα

Μαγικό Πεφταστέρι

Όλοι οι γονείς ψάχνουν για το παιδί τους μια ευκαιρία για να ξεφύγει από τα συνηθισμένα, πλουτίζοντας παράλληλα τον πνευματικό τους κόσμο. Να τους προσφέρουν κάτι που θα τους ακολουθεί, δίνοντάς τους χρώμα και εικόνες που θα τους εμπνέουν για όσο περισσότερο τα έχουν στην καρδιά τους.

Έτσι, όταν όλα τα παιδιά της γης κάνουν μία ευχή, γεννιέται ένα Μαγικό Πεφταστέρι που έχει τη δύναμη να ενώσει συναισθήματα και προσδοκίες.

Στο «Μαγικό Πεφταστέρι», η ευχή είναι να μπορέσουν τα παιδιά, να μπουν σε έναν μαγικό, θεατρικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό κόσμο και να κάνουν βίωμά τους εμπειρίες που θα θυμούνται μια ζωή!

Τα θεατρικά εκπαιδευτικά και βιωματικά μας προγράμματα είναι διαδραστικά και βασιζόμενα στην ενεργή συμμετοχή των παιδιών, στοχεύουν στην βιωματική εκπαίδευση. Απευθύνονται σε παιδιά παιδικού σταθμού, νηπιαγωγείου και δημοτικού.

Υπεύθυνη προγραμμάτων: Βενίτα Τριανταφύλλου

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.επικοινωνίας: 210-6215628   210-2440286   210-2401348  &  6948050091

www.magikopeftasteri.gr

info@magikopeftasteri.gr

Σχετικά με τον συντάκτη

mm

Marketing Consultant | Ad Solutions | AdSol

Η συγγραφή περιεχομένου για ένα site και ένα κείμενο είναι ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την επιτυχία του. Το κείμενο πρέπει να περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, να είναι ενδιαφέρον προς ανάγνωση και η μαγική λέξη για έναν κειμενογράφο είναι: Απλότητα.

Προσθέστε σχόλιο

Πάτησε εδώ για να σχολιάσεις

Φθηνές ασφάλειες

Φορτοταξί – Μικρομεταφορές

Κομμωτήριο σκύλων

Ελληνοβρετανικό νηπιαγωγείο

Μουσικό μεζεδοπωλείο

Μαθήματα μπουζουκιού

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Απολυμάνσεις – απεντομώσεις

Αποθηκεύσεις οικοσκευών

Κτήμα Γάμου

Μαθήματα αρχαίων Ελληνικών

Καθαρισμοί τζακιών

Νυφικά φορέματα