Άρθρα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου: Η Αυγούλα και ο Σπερμούλης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου: Η Αυγούλα και ο Σπερμούλης

Το Σάββατο 12 Μαίου 2018, πραγματοποιήθηκε στον χώρο Free Thinking Zone στο κέντρο της Αθήνας, η παρουσίαση του βιβλίου: Η Αυγούλα και ο Σπερμούλης της Αλεξάνδρα Elborghini από τις εκδόσεις Knights Of Athens.

Η συγγραφέας Λίζη Χανδακάρη ανέλαβε την αφήγηση της ιστορίας, κάνοντας την καλύτερη εισαγωγή για την βραδιά.

Σύνοψη:

Στην αρχή ήταν απλά μια σκέψη. Στη συνέχεια έγιναν μερικές αράδες και στο έλος μια ιστορία μέσα από μια παιδική αφήγηση, μέχρι να πάρει σάρκα και οστά το παραμύθι που κρατάτε στα χέρια σας.

Το όνειρο… ένας μικρός μπόμπιρας ή μια μικρή κουκλίτσα ή απλά ένα παιδί που θα γέμιζε το άδειο παιδικό δωμάτιο και θα μεγάλωνε με την αγάπη που αξίζει σε κάθε παιδί.

Με όλο και περισσότερα ζευγάρια να αντιμετωπίζουν σήμερα προβλήματα γονιμότητας, η λύση της εξωσωματικής αποτελεί μονόδρομο για πολλά ζευγάρια. Οι γονείς που τα καταφέρνουν να περάσουν από τη δύσκολη αυτή διαδικασία και βλέπουν επιτέλους το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα, έχουν μια ακόμη δυσκολία να αντιμετωπίσουν: την αφήγηση της διαδικασίας στο παιδί.
Η Αυγούλα και ο Σπερμούλης

Σχετικά με τον συντάκτη

mm

Marketing Consultant | Ad Solutions | AdSol

Η συγγραφή περιεχομένου για ένα site και ένα κείμενο είναι ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την επιτυχία του. Το κείμενο πρέπει να περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, να είναι ενδιαφέρον προς ανάγνωση και η μαγική λέξη για έναν κειμενογράφο είναι: Απλότητα.

Προσθέστε σχόλιο

Πάτησε εδώ για να σχολιάσεις

Φθηνές ασφάλειες

Φορτοταξί – Μικρομεταφορές

Κομμωτήριο σκύλων

Ελληνοβρετανικό νηπιαγωγείο

Μουσικό μεζεδοπωλείο

Μαθήματα μπουζουκιού

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Απολυμάνσεις – απεντομώσεις

Αποθηκεύσεις οικοσκευών

Κτήμα Γάμου

Μαθήματα αρχαίων Ελληνικών

Καθαρισμοί τζακιών

Νυφικά φορέματα