Άρθρα

Σούζα | Η πρώτη ερωμένη ενός άντρα

Σούζα
Με κάθε σεβασμό στις κοπελιές που η μοτοσικλέτα είναι η δεύτερη φύση τους και είναι ικανές στους δυο τροχούς να «ξύσουν» πινακίδα για εκατοντάδες μέτρα, η μεγάλη αλήθεια της ζωής είναι πως για τον κάθε άντρα, ασχέτως αν εξελίχθηκε σε μηχανόβιο ή όχι στην ενήλικη ζωή του, η σούζα είναι η πρώτη ερωμένη που έβαλε στο μάτι.

Από μικρό παιδί, όταν το ποδηλατάκι του είχε ακόμα βοηθητικές ρόδες, εκεί στον κήπο του παππού, της γιαγιάς, του θείου και της θείας (που συνήθως ήταν αυτοί είχαν αγοράσει το ποδηλατάκι), ονειρευόταν πιο έντονα τη στιγμή που θα καταφέρει να κάνει ορθοπεταλιές, παρά να κάνει μια ευθεία πορεία χωρίς να φάει τα μούτρα του, έχοντας βγάλει τα πλαϊνά ροδάκια.

Όσο μεγαλώναμε, άλλοι τα κατάφερναν με τα ποδήλατα να μείνουν (με ή χωρίς ευτράπελα) στη μια ρόδα και άλλοι έβρισκαν άλλα ενδιαφέροντα για τραβήξουν το βλέμμα των κοριτσιών. Εκεί στην εφηβεία, η σούζα έμπαινε προσωρινά σε δεύτερη μοίρα από μερικούς, ας όψεται μια Ελένη, μια Μαρία, μια Κατερίνα.

Η συμμαθήτρια με τα ξανθά μαλλιά. Η γειτονοπούλα, με τα τα δροσερά τα χείλη.

Το αγόρι όμως μεγάλωνε. Και όσο μεγάλωνε, παρέμενε αγόρι. Αυτοί που έμειναν συνεπείς στις ορθοπεταλιές τους και πέρασαν σε κάτι πιο μηχανοκίνητο, συνέχισαν. Και αυτοί που για χάρη άλλων χόμπι, της γύρισαν την πλάτη, θυμήθηκαν.

Θυμήθαν πως είναι να πετάς. Θυμήθηκαν πως είναι να ταξιδεύεις στο μεταίχμιο των κόσμων. Να σπας το φράγμα της δική σου βαρύτητας και να συναντάς τα όνειρα σου.

Όπως κάθε ερωμένη, έτσι και αυτή, είναι απαιτητική. Ιδιαίτερα αυστηρή με αυτούς που κάνουν λάθη και άκαρδη με όσους την αγάπησαν με πάθος, αδιαφορώντας για τις συνέπειες μια επικίνδυνης σούζας.

Σαν τον Ίκαρο που πέταξε τόσο κοντά στον ήλιο και λιώσανε τα φτερά του, έτσι πολλοί εραστές της σούζας, πέταξαν τόσο κοντά στο όνειρο να γίνουν οι μοναδικοί της εραστές, που χάθηκαν ανάμεσα στις διαστάσεις της.

Όπως όλα τα πάθη κι όλοι οι έρωτες, έτσι και η σούζα, θέλει ρέγουλα. Για να μπορείς να θαυμάζεις το μεγαλείο της ξανά και ξανά, κι αν έχεις τις αντοχές και την ικανότητα, να γεύεσαι την ηδονή της. Πάντα, με προσοχή.

Ετικέτες

Σχετικά με τον συντάκτη

mm

Marketing Consultant | Ad Solutions | AdSol

Η συγγραφή περιεχομένου για ένα site και ένα κείμενο είναι ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την επιτυχία του. Το κείμενο πρέπει να περιλαμβάνει λέξεις-κλειδιά, να είναι ενδιαφέρον προς ανάγνωση και η μαγική λέξη για έναν κειμενογράφο είναι: Απλότητα.

Προσθέστε σχόλιο

Πάτησε εδώ για να σχολιάσεις

Φθηνές ασφάλειες

Φορτοταξί – Μικρομεταφορές

Κομμωτήριο σκύλων

Ελληνοβρετανικό νηπιαγωγείο

Μουσικό μεζεδοπωλείο

Μαθήματα μπουζουκιού

Μεταχειρισμένα αυτοκίνητα

Απολυμάνσεις – απεντομώσεις

Αποθηκεύσεις οικοσκευών

Κτήμα Γάμου

Μαθήματα αρχαίων Ελληνικών

Καθαρισμοί τζακιών

Νυφικά φορέματα