Κατασκευή Ιστοσελίδων


Το επαγγελματικό site είναι το #1 εργαλείο για κάθε επιχείρηση που θέλει να λέγεται σύγχρονη, όποιες κι αν είναι οι υπηρεσίες ή τα προιόντα που παρέχει στους πελάτες της. Χωρίς διαδικτυακή παρουσία, μια νέα επιχείρηση είναι καταδικασμένη να μείνει στην αφάνεια, ενώ ακόμα και μια εδραιωμένη, χάνει έδαφος απέναντι στους ανταγωνιστές της.

Το internet είναι το μαγαζί-γωνία που λέγανε οι παλιότεροι. Ειδικά όταν μιλάμε για εμφάνιση του site, στις 2 πρώτες σελίδες της αναζήτησης της Google. Μόνο που δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να το αποκτήσεις. Ωστόσο μόνο το καλοσχεδιασμένο site, με εμφάνιση αλλά και ουσία στις λέξεις-κλειδιά του ανταγωνισμού είναι μαγαζί-γωνία. Κάτι που μπορούν να σας υποσχεθούν πολλοί, αλλά εμείς μπορούμε να το πραγματοποιήσουμε.

Κάθε πακέτο μας, ανεξαρτήτως τιμής, περιλαμβάνει μια πλήρως ολοκληρωμένη λύση δημιουργίας ιστοσελίδας. Ξεκινά από την κατοχύρωση domain name (π.χ. mydomainname.gr κ.α.) , ακολουθεί η φιλοξενία του ιστοτόπου σας σε πακέτα με απεριόριστα email accounts ( π.χ. info@mydomainname.gr, sales@mydomainname.gr, myname@mydomainname.gr) καθώς και με disk space & traffic ικανό να καλύψει και τις πιο απαιτητικές τωρινές και μελλοντικές ανάγκες.

Και ακολουθούν και οι δυο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψιν. Γιατί κάθε μαγαζί-γωνία, μπορεί να γίνει στόχος κακόβουλων.

Ο πρώτος παράγοντας είναι η ασφάλεια του site σας. Πως μπορεί ένα site που δημιουργήθηκε πρόσφατα να αντιμετωπίσει επιτυχώς κενά ασφαλείας του σήμερα και του αύριο σε ένα ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο όπως αυτό του διαδικτύου; Κάθε κενό, έχει και τη γραμμή κώδικα που το κλείνει. Είμαστε εκεί, όποτε μας χρειαστείτε.

Ενώ ο δεύτερος είναι η γρήγορη φόρτωση της σελίδας μέσω συστημάτων cache optimization & cloud servers έτσι ώστε το site σας να «πετάει». Τόσο οι επισκέπτες όσο και οι μηχανές αναζήτησης (google κ.α.) θα απορρίψουν ένα web site που υστερεί σε αυτά τα σημεία και θα δώσουν άδοξο τέλος στις επιχειρηματικές και προσωπικές σας δραστηριότητες στο ίντερνετ.